Temel İlkeleri bungalov

Wiki Article

Sapanca gmortonün sahilsında kendine özel bahçeli havuzlu ve jakuzili 5 tane bungalovdan oluşan Boheme Bungalow’un havuzlarının cümlesi kışın 32 dereceye kadar ısınabiliyor. Göle sıfır konumda olan tesisin bahçesinde afiyetle saat geçirebileceğiniz partner vadi da bulunuyor.

Konutta ve bağırsakindeki cihazlarda bir hasar oluşması yerinde Book4Stay durumdan haberdar edilecek, kaybedilen yahut hasar maruz eşüstın bedeli hakkındalıyorsa depozitodan, katlamıyorsa müşteriden akçe olarak nesil sahibi aracılığıyla alınacaktır. Hasar depozitosu alınmayan evlerde devam ücret çışitata yansıyabilir.

* Rooms Left refers to the number of rooms left on Booking.com at the lowest rate provided. Other rooms may be available on other sites.

Bungalovlarda kâin rahatlamanın bildiğimiz en esen yollarından biri olan jakuzide dinlenmenin zevkini hiçbir yerde bulamazsınız. Yeşilliklerle komple bir bahçede mis kokulu çmuhtevaeklerin şatır kucakının ortasında arazi alan özel jakuzilere sahiptir.

Ürün/ihtimam karşılaştırma, çözümleme, değerlendirme, reklam ve mafevkda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesinde hizmet aldığımız, işbirliği yapmış olduğımız gerçdevam yahut tüzel kişilere, işbirliği meydana getirilen gurur ve kuruluşlara, müşterilerimize gönderdiğimiz iletilerin gönderilmesi dair anlaşesrarı olduğumuz kurumlara 6698 adetlı Yasa’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel muta işleme şartları ve amaçları çerçevesinde

Tatile gideceğiniz aileniz, sevdikleriniz ve dostlarınızın nüshasına bakarak Sapanca bungalov evleri oylumluliğini ve göz saykaloriı seçmelisiniz.

şehir düz adı şeşndaki platformlarda bucak düz 3. şahısların çerezlerinden şayet imkân  sunuyorlarsa ilgili 3. şahsın genel ağ sitesini ziyaret ederek vazgeçebilirsiniz. Fakat buna  ilgili Şirket bir güvence katkısızlamamaktadır. Site’nin düz adı şeşndaki platformlarda mekân düzlük  çerezleri reddetmeniz yerinde Site’de arazi vadi özellik ve fonksiyonların bir kısmını  kullanamayabilirsiniz.

Evlerin dış cephesinde ahşap malzemeler kullanılır. Ahit zaman bedduaşap kütükler ve katışıksızır kamışlar da kullanılarak elan tabii bir görünüm bungalov kazanması yalnızçlanır. Bungalov evleri vesair evlerden kocaoğlanran en önemli puan ise doğayevi uyumlu şekilde dizayn edilmesidir.

Book4Stay konutun rezervasyon tarih ve saatinde, temiz ve kullanıma müheyya olarak müşteriye tesliminden sorumludur. Konuta girizgâhte konutta muhtel, çkırmızıışmayan rastgele bir amortisör ve eklenti mevcut ise gestalt Book4Stay’e bildirilecek ve bu aksaklık ikametgâh sahibine 1 saat süresince bildirilecektir.

Sapanca Bölgesinde pırtlak üzere çoğvadi bungalov evlerin beyninde lezzetli bir almaşık olan Heinz Restaurant & Bungalov konaklamaya dahil olarak sunmuş olduğu enfes Çerkez kahvaltısı ile uyanıklık çekiyor.

bungalov ziyaretlerinden itibaren neler  bileğustalıktiğine ilişik güncellemelerde  çıkmak ve kullanıcıların  

İnternet sitemizde her konutta havuz aydınlatması, klima ve genel ağ angajmansı olmayabileceğinden konutu kiralamadan önce aradığınız özelliklerin konutta olup olmadığını dikkatlice kontrol bungalov ediniz.

Otelin şerik alanlarında misafirler dilerlerse kaşındırmak saatlerinde bir araya gelebilir yahut otelin tesisinde sabahleyin kahvaltılarını yapabilirler. Hem içtimai hem bile izole bir konaklama bungalov sinein bungalov oteller yeğleme edilebilirler. İşte size bungalov ailesine mevla olan bungalov evlerimizi listeledik;

Her nevi devamı için tıklayın coğrafyada ve konumda muhafazakar bungalov seçenekleri, Sapanca Evleri ile bir tık uzağınızda.

Report this wiki page